Hammastarkastus ja hammaslääkäripalvelut pelkopotilaalle Tampereella

Varaa aika suun terveystarkastukseen!

Tule meille hammashoitoon Tampereelle.

Hyvä hammashoito on terveiden hampaiden ja suun edellytys, unohtamatta hyvää kotihoitoa. Dentapex Oy on yksityinen hammaslääkäriasema, joka palvelee Tampereella sekä Hakametsässä että Lielahdessa kaikenikäisiä asiakkaita – toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös pelkopotilaat. Haluamme tarjota erinomaista palvelua suusi terveyden parhaaksi. Tutustu palveluihimme ja varaa aika!

Muistathan käydä hammastarkastuksessa säännöllisesti! Näin vältät suuremmat ongelmat ja säästät hoitoihin kuluvissa kustannuksissa.

Asiakaslähtöistä palvelua sinulle ja hampaillesi

Perushammashoidossa selvitetään potilaan suun terveydentila ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka kattaa tulevat toimenpiteet. Näin saat juuri omalle suullesi ja hampaillesi sopivinta hoitoa.

Hampaiden tarkastus

  • Hammastarkastus on kattava suun terveydentilan tutkimus, jonka tekee hammaslääkäri. Sen avulla kartoitetaan suun yleinen terveydentila, hampaiden ja ikenien sekä kielen ja limakalvojen kunto, purenta sekä leukanivelen toiminta. Tarvittaessa voidaan ottaa röntgenkuvia.

Tulehdusten hoito

  • Kipu on aina syy hakeutua hammaslääkärille. Kivun syynä voi olla hammasperäinen tulehdus tai muu tulehdus suun alueella. Hoidamme erilaisia tulehduksia nykyaikaisin menetelmin ja hyvästä hoidosta huolehtien. Muistathan, että paras tapa ehkäistä tulehduksia on huolehtia hampaista ja käydä säännöllistesti hammastarkastuksessa.

Reikien paikkaus

  • Jos epäilet reikää tai lohkeamaa hampaassa, ota yhteyttä hammaslääkäriin. Ajoissa tehdyt paikkaushoidot estävät tulehduksen etenemisen hampaan ytimeen. Teemme reikien paikkauksen tarvittaessa puudutuksessa, jolloin hoito on potilaalle mahdollisimman miellyttävää.

Hampaiden puhdistus ja hammaskiven poistaminen

  • Hampaita on tärkeää hoitaa säännöllisesti kotona. Hammaslääkärin tekemä hammaskiven poisto ehkäisee vakavia iensairauksia. Ammattilaisen tekemä hampaiden puhdistus tuo puhtaan olon suuhun ja saa hampaat näyttämään siisteiltä.

Hammaslääkäriasemamme palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi viisaudenhampaan poisto sekä hampaiden valkaisupalvelut.

Hammaslääkäripelko? Ei hätää!

Hammaslääkärille meno voi jännittää ja pelottaa ihan ketä vain – hammaslääkäripelko onkin hyvin yleistä. Me Dentapexissa ymmärrämme tämän oikein hyvin, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvän hammaslääkärikokemuksen.

Kun varaat meille ajan, mainitse hammaslääkäripelostasi. Näin voimme suunnitella ja valmistella sinulle sopivan hoidon jo etukäteen. Voit myös kysyä meiltä etukäteen mieltäsi askarruttavia asioita, vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Kuuntelemme pelkopotilaan toiveita ja tuntemuksia tarkkaan koko hoidon ajan – voit esimerkiksi halutessasi pyytää hoidon keskeytystä hetkeksi, jos sinusta tuntuu siltä. Tehdään yhdessä hammaslääkärikäynnistäsi hyvä kokemus!

Viisaudenhampaan poisto

Tutustu hammaslääkäriasemamme kattaviin palveluihin

Dentapexin hammaslääkäriasemat Tampereen Lielahdessa ja Hakametsässä palvelevat niin hampaiden hoitoon kuin muihin suun terveyteen liittyvissä tarpeissa. Hakametsän toimipisteestä löydät protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkärin palvelut. Tutustu palveluihimme ja varaa aika helposti puhelimella tai netissä!