Monipuoliset hammaslääkäripalvelut Tampereella Hakametsässä ja Lielahdessa

Dentapex on yksityinen, monipuolisia ja laadukkaita hammaslääkäripalveluita Tampereella Hakametsässä ja Lielahdessa tarjoava hammaslääkäriasema.

Varaa aika juurihoitoon!

Dentapex on yksityinen, monipuolisia ja laadukkaita hammaslääkäripalveluita Tampereella Hakametsässä ja Lielahdessa tarjoava hammaslääkäriasema.

Palveluihimme kuuluvat hammashoito, viisaudenhampaan poistot, keraamiset paikat, juurihoito, hampaiden valkaisu, protetiikka ja purentafysiologia. Tarvittaessa saat meiltä myös hammashoitoa omassa kodissasi. Tervetuloa vastaanotollemme!

Varaa aika hammashoitoon

Lääkäri- ja hoitopalvelumme

Hammashoito

Hammashoidossa tarkastetaan hampaiden kunto, hoidetaan tulehdukset, paikataan reiät sekä puhdistetaan hampaat mekaanisesti.

Viisaudenhampaan poisto

Vajaaksi jäänyt puhkeaminen aiheuttaa helposti tulehduksen hammasta ympäröivässä kudoksessa. Viisaudenhampaat poistetaan vastanotollamme hellävaroen.

Keraamiset paikat

Valmistamme keraamiset paikat uusimmalla CEREC-tekniikalla, jolla keraaminen täyte saadaan tehtyä yhdellä käynnillä luotettavasti, varmasti ja nopeasti.

Juurihoito

Koneellisessa juurihoidossa puhdistetaan hampaan juurikanavat ja ne täytetään täytemateriaalilla siten, etteivät bakteerit pääse kerääntymään niihin.

Hampaiden valkaisu

Ammattilaistemme suorittama toimenpide on turvallinen ja kivuton, eikä se vaurioita kiillettä.

Protetiikka ja purentafysiologia

Erikoishammaslääkärimme on erikoistunut proteettisiin hoitoihin sekä purentafysiologiaan.

Hammashoito luonasi

Kun asiakas ei itse pääse hoitoon, on meiltä mahdollista tilata hammashoitoyksikkö lääkäreineen ja hoitajineen paikalle.